четвер, 21 березня 2013 11:31

"Будівельник" не зміг перемогти "Більбао" у першому півфіналі Єврокубка
6

Фото: ФОТО: budivelnyk.ua

Київський баскетбольний клуб "Будівельник" програв на своєму майданчику перший півфінальний матч Єврокубка.

Наша команда (майже при аншлагу у Палаці спорту) поступилася іспанському "Більбао" - 83:93 (19:21, 25:27, 17:23, 22:22). Досвідчені іспанці вийшли вперед вже у першій чверті і поступово нарощували очковий відрив. У підсумку, гості отримали комфортну перевагу перед матчем у Більбао, який відбудеться через тиждень.

"Я не бачу нічого надприродного у грі "Більбао", - сказав після матчу головний тренер "Будівельника" Айнарс Багатскіс. - Вважаю, що у нас є шанси зачепитися за прохід у фінал у повторній грі в Іспанії. Звичайно, ми розуміємо, що там нам буде дуже складно, проте я б не хотів перебільшувати, і робити з цієї поразки трагедію - ми грали проти дуже сильної команди. Я сказав хлопцям - немає приводу сумувати. Ми можемо програти сьогодні, але перемогти вже завтра. У баскетболі все буває, ми будемо боротися. Я думаю, що для нас головне упоратися зі своїми нервами. Сьогодні настрій був божевільний, я не можу сказати, що хтось не хотів перемогти"- підкреслив наставник.

Нагадаємо, що у чвертьфіналі цього турніру "Будівельник" здолав російський "Спартак" із Санкт-Петербурга. Вирішальна перемога була здобута в Києві - 73:56.

Будівельник - Більбао 83:93 (19:20, 25:28, 17:23, 22:22)

"Будівельник": Цинцадзе 8 + 7 передач + 1 перехоплення, Ділейні 38 + 8 підбирань + 1 передача + 1 перехоплення Дроздов 7 + 4 підбирання + 1 блокшот, Лайонс 7 + 5 підбирань + 1 блокшот, Анікієнко 6 + 1 підбір (старт) Шаленга 11 + 1 підбір, Анісімов 6 + 3 підбирання, Герасимчук 0 + 2 підбирання, Горбенко 0 + 1 підбір + 1 передача.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" не зміг перемогти "Більбао" у першому півфіналі Єврокубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути