четвер, 03 жовтня 2013 06:39

"Не можу сказати, що ми розчаровані" - Відіч

"Не можу сказати, що ми розчаровані" - Відіч
"Нічия - закономірний підсумок матчу" - Відіч ФОТО: sportdialog.ru

Нічия у матчі донецького "Шахтаря" та англійського "Манчестер Юнайтед" - закономірний результат. Так вважає захисник "червоних дияволів" Неманья Відіч.

"Результат матчу не можна назвати несправедливим. Нам протистояла хороша команда. У складі "Шахтаря" грають сильні гравці. Звичайно, суперник створив не багато моментів, але 1:1 закономірний підсумок матчу.

Знаєте, коли команда забиває швидкий гол, то на ментальному рівні починає відходити у захист і намагається зловити суперника на контратаці. Ми не планували такий розвиток подій, але це трапилося. Я не можу сказати, що ми розчаровані.

Не можу виділити когось одного у складі "Шахтаря". У "гірників" сильний підбір виконавців. У них є якість. Зрозуміло, що чемпіон України не купуватиме слабких виконавців.

Як подалати невдачі? Ми маємо продовжувати важко працювати, грати один за одного, реалізовувати свої моменти та не забувати про захист власних воріт."

Цікаво, що Відіч, який свого часу пограв за московський "Спартак", доволі непогано володіє російською, але попросив задавати питання англійською. Неманья сказав, що розуміє російську, але йому важко нею спілкуватися.

Нагадаємо, "Шахтар" та "МЮ" зіграли внічию — 1:1. Голи забили Денні Велбек та Тайсон.

Зараз ви читаєте новину «"Не можу сказати, що ми розчаровані" - Відіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути