Ексклюзиви
неділя, 14 березня 2021 20:49

Не можу назвати перемогу "Динамо" заслуженою – Скрипник

Не  можу назвати перемогу "Динамо" заслуженою – Скрипник
Скрипник програв уперше за 8 матчів. Фото "Зоря"

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував поразку "Динамо" (0:2).

"Було би цікаво, якби ми вийшли вперед. Був хороший шанс для цього, коли ми вибігли. Добре зіграли, розібралися. У таких матчах вирішують нюанси, маленькі деталі. "Динамо" вітаю. Але не можу сказати, що із заслуженою перемогою.

Ми налаштувалися, не боялися. Можна сказати, нам дали по носі. Але життя не зупиняється. У нас все попереду. Є багато матчів, півфінал Кубка. У такому плані далі працюємо.

Хлопці в "Динамо" - наші збірники. Можливо, заслужено йдуть на першому місці. Ми прагнемо підніматися на цей рівень складати конкуренцію грандам. Інколи виходить, інколи – ні. Сьогодні не вийшло. З "Шахтарем" вийшло.

Хочеться після таких матчів ставати сильнішими. Так, засмучені, але що робити? Вдячні вболівальникам, була хороша атмосфера. Вибачте, що не порадували перемогою. Мені здається, багато чого можна почерпнути з цього матчу.

Було би цікаво, якби ми вийшли вперед. Був хороший шанс для цього, коли ми вибігли. Добре зіграли, розібралися

Ми тільки раді, що все починається з уболівальниками. Може, стане тепліше - прийде ще більше людей. Головне, щоби хвороби закінчувалися, а ми опинилися в зеленій зоні. Це все небезпечно, знаємо, як важко, коли людина хворіє. Нам дуже приємно, що вболівальники є, навіть коли проти нас уболівають.

Ми не кинули грати, бігли вперед. У нас моменти виникали. У таких матчах вирішують нюанси. У нас теж влітали м'ячі в штрафний "Динамо". Але у них виявився щасливий нападник, а у нас може вдарити сам у свого. Може, це все було сьогодні на першому плані.

В кінці матчу ми не відбивалися, а хотіли забити гол престижу. Не вийшло, але, може, іншим разом вийде, - сказав Скрипник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу пояснив перемогу "Динамо"

"Зоря" програла сьогодні київському "Динамо" і відстала від лідера на 11 очок. "Шахтар" випереджає "Зорю" на 7 балів, але в луганців ще гра в запасі.

Зараз ви читаєте новину «Не можу назвати перемогу "Динамо" заслуженою – Скрипник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути