неділя, 14 березня 2021 20:18

Луческу пояснив перемогу "Динамо"

Луческу пояснив перемогу "Динамо"

Головний тренер ФК "Динамо" Київ Мірча Луческу відповів на запитання журналістів під час прес-конференції після матчу з "Зорею" в Запоріжжі, в якому "біло-сині" здобули перемогу з рахунком 2:0.

"Сьогодні була дуже інтенсивна гра, дуже хороший ритм гри. У першому таймі і ми, і "Зоря" в першу чергу не дозволяли суперникам створювати небезпечні моменти біля своїх воріт, перегравали один одного в тактичному плані. А в другому таймі почали більше ризикувати. Ми були більш успішними в реалізації моментів. Хоча моменти були і в наших суперників.

Інтенсивність була на високому рівні, обидві команди демонстрували високий рівень фізичної підготовки. Після пропущеного м'яча наш суперник, природно, став більше розкриватися, і тому у нас з'явилися моменти біля чужих воріт.

І організація, і сама якість гри, і її ритм у обох команд були на рівні. Зустрілися дві команди, які грають в єврокубках і, я сподіваюся, будуть представляти Україну в Європі і в наступному році.

У нас зараз є гравці, які ще повністю не відновили свої фізичні кондиції - Гармаш, Попов, Тимчик. Плюс травмовані гравці - Вербич, Белуце. Їм потрібен час

У нас складний графік. Ми вже протягом місяця граємо в такому режимі - по два матчі на тиждень. Природно, гравцям складно. Тим більше, у нас зараз є гравці, які ще повністю не відновили свої фізичні кондиції - Гармаш, Попов, Тимчик. Плюс травмовані гравці - Вербич, Белуце. Їм потрібен час. Важко відновлюватися і грати однієї і тієї ж обоймою.

У Сидорчука був час підлаштуватися під м'яч, виконати удар. Він зробив це чудово. Він молодець, дуже красивий гол. Якщо після матчу з "Вільярреалом" була критика в його бік, то сьогодні він зіграв бездоганно. Ще й забив цей гол-красень. Він був справжнім капітаном команди.

Я дуже задоволений тим, як хлопці підготувалися до гри, як вони зіграли, як інтерпретували на поле то, що я хотів бачити від них. У них є розуміння того, що я хочу бачити на футбольному полі. Я дуже задоволений і грою, і результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" обіграло в Запоріжжі "Зорю" з суперголом Сидорчука

"Динамо" впевнено перемогло "Зорю" і не дозволило "Шахтарю" скоротити відрив після перемоги гірників над "Десною". У наступних матчах "Шахтар" і "Динамо" спробують реабілітуватися після поразок в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «Луческу пояснив перемогу "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути