четвер, 22 лютого 2007 19:47

НБА попросила за приїзд клубу 0,5 млн. доларів

  Сергій Кущенко
Сергій Кущенко

Московський ЦСКА не зміг домовитися з керівництвом НБА про проведення передсезонних ігор в рамках комерційного турніру NBA Europe Live Tour-2007, повідомляє Газета.ру. Переговори, які проходили в Лас-Вегасі в кінці минулого тижня, завершилися нічим.

- Переговори в Америці йшли дуже важко. НБА хотіла запропонувати ті ж умови, які були минулого року, а вони дуже важкі. Приймаюча сторона повинна оплачувати великі гонорари, приїзд, мешкання і так далі. Ми ж хотіли примусити себе поважати. Наші принципові умови - рівні права на телетрансляції, а також те, що всі квитки забирає ЦСКА, але вони на це не пішли, - сказав президент ПБК ЦСКАСергій Кущенко, 45 років.

Президент баскетбольного ЦСКА додав, що, за умовами контракту, приймаюча сторона повинна заплатити клубу НБА 500 тис. доларів.
- Я не збираюся платити півмільйона за те, щоб до нас приїхала команда. Тоді вони (НБА) сказали: приїжджайте до нас і зіграйте два матчі в США. Добре, але на яких умовах? Вони говорять - 50 тис. доларів. Ви думаєте, що між нашими клубами така різниця? Я так не вважаю. Звичайно, в пух і прах ми один з одним не посварилися, просто ми зайняли акуратну позицію. Я сказав, якщо ви хочете грати в Росії, мається на увазі з ЦСКА, то до 2008 року ми будемо готові з вами говорити. Вони запевнили, що дуже хочуть грати в Росії. Але тоді умови повинні бути обумовлені вже зараз, - сказав Кущенко.

Зараз ви читаєте новину «НБА попросила за приїзд клубу 0,5 млн. доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути