Ексклюзиви
четвер, 12 вересня 2013 16:03

"Натуралізованим футболістам важко дорікнути у відсутності патріотизму" - Грачов

"Натуралізованим футболістам важко дорікнути у відсутності патріотизму" - Грачов
Віктор Грачев хвалить Едмара та Девіча ФОТО: footballnews.com.ua

Екс-гравець "Шахтаря" Віктор Грачов прокоментував бажання гравця гірників бразильця Тайсона отримати український паспорт і грати за українську збірну.

"Я позитивно до цього ставлюся, бо натуралізованим хлопцям важко дорікнути у відсутності патріотизму. Візьміть хоча б Едмара. Хлопець одружився з українкою, його діти ростуть українцями. У своєму клубі ніколи не має провалів, грає стабільно на високому рівні. У матчі з Англією часом виглядав краще за справжніх українців. Не розумію, чому попереднє керівництво збірної його ігнорувало.

Така ж ситуація з Марко Девичем. Хлопець любить нашу землю і нашу країну. Чому йому відмовляти? Я знаю, що в Росії насміхаються з нас. Мовляв, українці натуралізують усіх підряд. Вони забули, що в них тренери збірної – іноземці в третьому поколінні. А коли тренували росіяни, то програвали Португалії 1:7.

Якби в росіян був гравець класу Тайсона і не заграний за іншу збірну, вони б теж його натуралізували. Однак фінансові можливості російських клубів такі, що навіть середняки запрошують до себе гравців збірних інших країн. Тобто росіянам вибирати нема з кого," – вважає експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Натуралізованим футболістам важко дорікнути у відсутності патріотизму" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути