Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2013 01:46

"Мене дивують ті, хто приймає такі рішення" - Луческу про дискваліфікацію Тайсона

"Мене дивують ті, хто приймає такі рішення" - Луческу про дискваліфікацію Тайсона
Фото: expres.ua

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував дискваліфікацію Тайсона після епізоду з травмуванням Андрія Ярмоленка.

"У першу чергу, мене дивують ті, хто приймає такі рішення. Вони ж, напевно, колишні футболісти. Як вони могли прийняти таке незрозуміле рішення? Було видно, що удар ненавмисний. Така людина, як Тайсон, не могла зробити поганого навіть мусі! Він йшов на м'яч і за інерцією зачепив Ярмоленка. Це все, що було в тому епізоді", - прокоментував епізод з травмою Андрія Ярмоленка тренер "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грубість проти Ярмоленка обійшлася Тайсону в два матчі дискваліфікації

"Була гарна гра. Нам що, теж треба було після матчу фотографувати і показувати травму Кучера і ще когось? Це роблять люди, які намагаються створити собі алібі. Тому вважаю рішення щодо  Тайсона абсолютно неправильним. Так, була справжня чоловіча боротьба. Після матчу я сказав, що грали 22 мужики на полі, і ніхто з них не хотів доставити суперникові неприємностей. До цього моменту треба було підійти більш уважно і бути більш уважними до всіх гравців без виключення", - зазначив Луческу.

"Був момент, коли Дугласа вдарили в обличчя. Я нічого не став говорити про цей епізод. Хоча після гри я бачив, як Ярмоленко проходив - дуже спокійно, навіть не кульгаючи", - цитує слова Мірчі Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"Мене дивують ті, хто приймає такі рішення" - Луческу про дискваліфікацію Тайсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути