неділя, 08 листопада 2009 13:54

Наступного року Руні може перейти до "Барселони"

Наступного року Руні може перейти до "Барселони"

Форвард "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні з наступного літа може стати гравцем "Барселони", а цей трансфер стане найбільшим в історії футболу, повідомляє News of theWorld.

Найсильніший на даний момент клуб Європи готовий заплатити за 24-річного гравця збірної Англії 95 млн. євро, що на один мільйон євро більше, ніж минулого року "Реал" виплатив все тому ж "МЮ" за португальця Кріштіану Роналду - найдорожчого гравця в світі.

Завдяки цьому переходу "Манчестер Юнайтед" зможе покрити частину своїх боргів, проте англійці не дуже хочуть продавати свого лідера, контракт з яким закінчується в червні 2012 року.

"У клубу не було вибору, коли мова йшла про Роналду, тому що він хотів піти на "Сантьяго Бернабеу", але Алекс Фергюсон сподівається, що Руні продемонструє менше бажання виїхати", - пишуть британські таблоїди.

Відзначимо, що недавно дружина Руні, Колін подарувала йому первістка, і поки не бажає виїжджати за рубіж. Отже, сімейні обставини можуть пересилити і гроші, і клубні вподобання.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Наступного року Руні може перейти до "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути