середа, 28 вересня 2011 12:42

Наставнику "МанСіті" порадили позбутися "ганьби для футболу"

Наставнику "МанСіті" порадили позбутися "ганьби для футболу"

Колишній капітан і тренер футбольного клубу "Ліверпуль" Грем Сунесс порадив наставникові "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні позбутися форварда Карлоса Тевеса, якого Сунесс назвав "ганьбою для футболу" за відмову вийти на заміну в матчі Ліги чемпіонів з мюнхенською "Баварією". Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За словами Сунесса, Тевес уособлює все найгірше, що думають про футболістів звичайні громадяни. Сунесс зазначив, що навіть у тих випадках, коли справи в команді йдуть добре, Тевес погано впливає на партнерів і створює труднощі тренеру.

За словами Манчіні, в ході матчу з "Баварією" Тевес мав вийти на заміну, проте відмовився з'явитися на полі.

Як пише видання The Daily Telegraph, після гри Манчіні висловив думку, що футболіст не мав права діяти таким чином. За словами тренера, неможливо навіть уявити, щоб гравець відмовився вийти на заміну в таких командах, як "Мілан", "Манчестер Юнайтед" або "Баварія". "З мене досить", - підкреслив Манчіні, давши зрозуміти, що більше під його керівництвом Тевес за "Манчестер Сіті" не зіграє.

Сам футболіст пояснив відмову вийти на заміну тим, що він не був готовий до гри, повідомляє Goal.com. У той же час, BBC передає, що Тевес, за його словами, взагалі не відмовлявся вийти на поле. Форвард сказав, що його неправильно зрозуміли.

"Манчестер Сіті" програв "Баварії" з рахунком 0:2. Після двох турів групового етапу Ліги чемпіонів англійський клуб, який набрав одне очко, займає третє місце в групі A. У лідируючій "Баварії" - шість очок, у італійського "Наполі" - чотири, у іспанського "Вільярреала" - нуль очок.

Тевес, який виступає за "Манчестер Сіті" з 2009 року, в сезоні-2010/11 став кращим бомбардиром команди. Футболіст неодноразово говорив, що він хоче залишити англійський клуб. Влітку 2011 року Тевеса намагалися придбати міланський "Інтер" і бразильський "Корінтіанс", проте перехід гравця зірвався.

Зараз ви читаєте новину «Наставнику "МанСіті" порадили позбутися "ганьби для футболу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути