вівторок, 05 липня 2011 14:36

Тевес хоче залишити "Манчестер Сіті" заради дружини та доньок

Тевес хоче залишити "Манчестер Сіті" заради дружини та доньок

Англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті" встановив ціну в 50 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 55,6 мільйона євро) на аргентинського нападаючого Карлоса Тевеса.

4 липня Тевес заявив про тверде бажання залишити "Манчестер Сіті" цього літа, і клуб готовий продати форварда за зазначену суму, пише видання The Daily Mail.

Як заявив офіційний представник "Манчестер Сіті", контракт Тевеса діє ще три роки, тому клуб не має наміру продавати його на невигідних для себе умовах. Зарплата Тевеса складає 200 тисяч фунтів (222,5 тисячі євро) на тиждень.

Своє рішення залишити "Манчестер Сіті" Тевес пояснив бажанням бути ближче до своєї дружини і двох доньок. В даний час вони проживають в Буенос-Айресі. Гравець не уточнив, чи має намір він продовжити кар'єру в Аргентині.

27-річний Тевес виступає за "Манчестер Сіті" з 2009 року. До цього він грав за "Манчестер Юнайтед", "Вест Хем", бразильський "Корінтіанс" і аргентинську "Боку Хуніорс".

Зараз ви читаєте новину «Тевес хоче залишити "Манчестер Сіті" заради дружини та доньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути