Ексклюзиви
пʼятниця, 13 серпня 2010 18:17

Наставник збірної США проміняв команду на англійський клуб

Наставник збірної США проміняв команду на англійський клуб

Головний тренер збірної США з футболу Боб Бредлі пішов у відставку, щоб очолити Бірмінгемський клуб "Астон Вілла". Про це повідомляє інтернет-видання talkSPORT. Бредлі стане наступником Мартіна О"Ніла, який залишив англійський клуб через розбіжності з президентом "Астон Вілли" Ренді Лернером. Офіційно відставка Бредлі поки не підтверджена.

52-річний Бредлі, який очолює збірну США з 2006 року, на чемпіонаті світу 2010 року вивів свою команду в 1/8 фіналу, де американці поступилися Гані (1:2). Після ЧС-2010 тренер заявив, що він хотів би попрацювати в європейському клубі.

За даними talkSPORT, Бредлі очолить "Астон Віллу" наступного тижня. Керувати командою на матчі першого туру чемпіонату Англії з "Вест Хемом" 14 серпня буде тимчасово виконуючий обов"язки наставника "Астон Вілли" Кевін Макдоналд.

О"Ніл подав у відставку з поста тренера бірмінгемського клубу 9 серпня. За даними англійських ЗМІ, причиною відставки стали розбіжності з керівництвом клубу з приводу трансферної політики.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної США проміняв команду на англійський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути