четвер, 01 липня 2010 10:38

Наставник збірної Мексики пішов у відставку

Наставник збірної Мексики пішов у відставку

Головний тренер збірної Мексики з футболу Хав"єр Агірре пішов у відставку. Про це повідомляє AFP. Агірре прийняв рішення залишити свій пост після поразки мексиканців в 1/8 фіналу чемпіонату світу з Аргентиною. Агірре пропрацював наставником збірної Мексики менше півтора років.

Агірре очолив мексиканську команду в квітні 2009 року і вивів її на ЧС-2010. На першості світу збірна Мексики зайняла друге місце в групі A, пропустивши вперед Уругвай і випередивши команди ПАР і Франції.

В 1/8 фіналу мексиканці програли збірній Аргентини з рахунком 1:3. Таким чином, збірна Мексики на п"ятому поспіль чемпіонаті світу вийшла в 1/8 фіналу, але не змогла подолати цю стадію.

Агірре підкреслив, що він бере на себе відповідальність за поразку від збірної Аргентини. За словами тренера, найкращим рішенням у цій ситуації буде його відставка.

Минулого Агірре вже працював зі збірною Мексики. У 2001 році він вивів її у фінал Кубка Америки, а також керував командою на чемпіонаті світу 2002 року, де мексиканці в 1 / 8 фіналу програли збірній США.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Мексики пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути