Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2017 14:26

Наставник "Сельти" розповів про план на гру з "Шахтарем"

Наставник "Сельти" розповів про план на гру з "Шахтарем"
Едуардо Беріццо shakhtar.com

Головний тренер "Сельти" Едуардо Беріццо розповів про підготовку до першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти донецького "Шахтаря".

"Усі в хорошій формі і в змозі проявити свої найкращі якості.

Чекаю зустрічі з дуже підготовленим суперником. Не думаю, що зимова пауза погано вплине на гру донеччан. Це буде той самий "Шахтар", знайомий нам по матчах Ліги Європи. Суперник, у якого сильні атакувальні дії і якиму важко протистояти.

Але, сподіваюсь, що контроль над м'ячем буде у нас.

Результат першого матчу виразно впливає на характер гри у матчі-відповіді. Але в будь-якому випадку обидва важливі. Хоча, як на мене, результат більше залежить від першого.

У матчі з "Атлетико" мої підопічні показали, що вже пережили поразку у півфіналі Кубка Іспанії проти "Алавеса". Енергію після невдачі вони трансформували в гру, яка дозволяє розраховувати на успіх.

Якщо команда контролює м'яч, володіє ініціативою, має гольові моменти і в підсумку завершує поєдинок нульовою нічиєю, то це, безумовно, поганий результат. Коли добре проявляє себе опонент, можна прийняти і 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого досягне "Шахтар" у Лізі Європи 2016-2017?

Ми заслужили повагу не тільки після хороших результатів у січні, але й завдяки самій грі, яку демонструють мої футболісти. Думаю, "Шахтар" з повагою до нас ставиться, адже ми здатні здолати будь-якого суперника.

Вболівальники Віго багато чого чекають від цієї зустрічі. Дуже важливо, щоб вони вірили в команду. Сподіваюсь, шанувальники "Сельти", незважаючи на не дуже вдалий час початку матчу, заповнять стадіон на "Балаідосі" і у нас буде прекрасна атмосфера. З нашого боку чекаю хорошої гри і позитивного результату", - сказав напередодні матчу Беріццо.

Матч "Сельта" - "Шахтар" відбудеться сьогодні в іспанському Віго. Початок зустрічі о 20:00 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Сельти" розповів про план на гру з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути