Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2010 16:20

Наставник "Ліверпуля" провів прес-конференцію у поїзді

Наставник "Ліверпуля" провів прес-конференцію у поїзді

Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Рафаель Бенітес дав прес-конференцію в поїзді Париж - Бордо, на якому англійці подолали частину шляху в Мадрид, де 22 квітня "Ліверпуль" проведе півфінальний матч Ліги Європи з місцевим "Атлетіко". Про це повідомляє офіційний сайт англійського клубу.

Бенітес підкреслив, що поїздка вийшла дивною, але непоганою. Гравцям "Ліверпуля" довелося відправитися в Мадрид незвичайним шляхом через труднощі з авіасполученням в Європі, яке було паралізовано після виверження ісландського вулкана. З Бордо футболісти англійського клубу вирушать до Мадрида на літаку.

Бенітес висловив надію, що після матчу з "Атлетіко" авіасполучення в Європі налагодиться, і "Ліверпуль" зможе повернутися в Англію на літаку прямим рейсом.

22 квітня пройдуть перші півфінальні матчі Ліги Європи: "Атлетіко" зіграє з "Ліверпулем", а німецький "Гамбург" на своєму полі прийме англійський "Фулхем". Матчі-відповіді відбудуться 29 квітня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Ліверпуля" провів прес-конференцію у поїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути