середа, 19 грудня 2012 15:05

Наставник "Барселони" Віланова потрапив до лікарні з підозрою на рак

Наставник "Барселони" Віланова потрапив до лікарні з підозрою на рак
У Віланова діагностували рецидив раку. Фото: reuters.com

Головний тренер іспанського футбольного клубу "Барселона" Тіто Віланова потрапив до лікарні з підозрою на рак, повідомляє телеканал Eurosport з посиланням на іспанські ЗМІ. Клуб терміново шукає йому заміну.

В кінці 2011 року 43-річний фахівець переніс операцію з видалення пухлини привушної cлюнної залози. Через рік у наставника "синьо-гранатових" діагностований рецидив.

Як повідомляє elEconomista.es, Віланова в даний момент знаходиться в лікарні Vall d'Hebron, де йому проводиться термінова операція.

На заключний матч 2012 проти "Вальядоліда", який відбудеться 22 грудня, команду виведе помічник головного тренера Жорді Роура.

Каталонський клуб поки не робив офіційних заяв. Однак команда скасувала всі заходи, заплановані на середу, в тому числі спілкування з пресою. Іспанські ЗМІ повідомляють, що керівництво "Барселони" вже приступило до пошуків фахівця, який замінить Віланову на посту наставника команди.

Тіто Віланова очолив каталонську команду перед початком цього сезону, змінивши Хосепа Гвардіолу. На сьогоднішній день "синьо-гранатові" займають перший рядок у турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, випереджаючи найближчого переслідувача на 9 очок.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Барселони" Віланова потрапив до лікарні з підозрою на рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути