середа, 28 жовтня 2009 16:08

Наш сусід став найкращим біатлоністом 2009 року

Наш сусід став найкращим біатлоністом 2009 року

Томаш Сікора став кращим біатлоністом 2009 року за версією премії Biathlon Award. Поляк обійшов інших претендентів на це почесне звання – легендарного норвежця Оле-Ейнара Бьорндалена, українця Андрія Дериземлю, австрійця Крістофа Зуманна та італійця Крістіна де Лоренці.

Минулого сезону 35-річний Сікора став другим у загальному заліку Кубку світу (поступився лише Бьорндалену). Поляк кілька разів перемагав на окремих етапах, та неодноразово потрапляв до числа призерів. На протязі 42 днів він володів жовтою майкою лідера.

"Новина про присудження премії стала величезним сюрпризом для мене. Думав, що нагороду отримає Бьорндален. Я радий, що наприкінці кар"єри отримав таке високе визнання", – розповів Сікора.

Урочиста церемонія вручення біатлонних "Оскарів" у категоріях "Найкращий біатлоніст", " Найкраща біатлоністка", "Кращий тренер" та "Новачок року" відбудеться у німецькому Рупольдингу 12 січня 2010 року.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Наш сусід став найкращим біатлоністом 2009 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути