Ексклюзиви
понеділок, 07 вересня 2009 09:14

Найкращим подарунком для Григорія Суркіса став приїзд Платіні

Найкращим подарунком для Григорія Суркіса став приїзд Платіні

- Це захід ми готували "під ключ", - зізнався Володимир Зеленський. - найбільший подарунок від нас - це наші номери. На мою думку, найдорожчим подарунком для іменинника став виступ його дітей і внуків на сцені.

А як сказав Суркіс, найважливіший подарунок на день народження - приїзд Платіні і те, що Україна прийматиме Євро-2012.

В суботу на базі ФК "Динамо" в Конче-Заспі президент ФФУ Григорій Суркіс відсвяткував своє 60-річчя. Ведучими вечора були Володимир Зеленський і Тіна Канделакі, гостей розважали ансамбль "Фрідом Джаз", "95-й квартал", французька співачка Лара Фабіан (говорять, що прихильником її таланту є Мішель Платіні) і Валерій Меладзе.

"Ти одесит, Грішка!"

Манеж столичного клубу, де проходило святкування, був розділений на три павільйони. Перший - служив входом на свято, там стояли монітори, на яких транслювалося відео, пов"язане з ювіляром. У другому павільйоні була споруджена невелика сцена, а з боків - довжелезні барні стійки. Гості могли відпочити на бежевих диванах. Основні торжества проходили в третьому павільйоні, де були розставлені столи і споруджена велика сцена. Павільйони були вистелені бежевим ковроліном і прикрашені гірляндами.

Спеціально для іменинника виконали пісню "Ти одесит, Мішка". Природно, що в даному випадку Мішку замінили на Грішку. В унісон пісні на великому екрані крутився відеоролик, присвячений ювілярові. Зеленський ще пожартував, мовляв, ви, Григорій Михайлович, все одно залишаєтеся одеситом. Привітати керівника вітчизняного футболу прийшло близько 850 людей.

Григорій Михайлович першим піднявся на сцену з урочистою промовою, в якій подякував батькам. Іменинникові винесли величезний непідйомний букет з польових квітами.

Тост від батьків і пісня дружини

Весь вечір Григорій Михайлович сидів поряд зі своєю дружиною Катериною. З ним же за столом сидів Мішель Платіні. А в числі тих, хто вітав ювіляра були Леонід Кравчук і Леонід Кучма, Йосип Кобзон і Асія Ахат, Віра Брєжнєва і Дмитро Гордон.

"Ми з чоловіком подарували Григорію Михайловичу антикварний годинник, - розповіла Асія Ахат. - Був дуже зворушливий момент, коли на сцені з"явилися батьки іменинника. Ми сиділи за одним столом з друзями Суркіса з Одеси. Оскільки у мене був концерт в Києві, я не змогла залишитися і побачити головний сюрприз - від дружини Катерини. Катя вийшла на сцену і заспівала вітальну пісню".

"БЛИК-Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Найкращим подарунком для Григорія Суркіса став приїзд Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути