вівторок, 01 грудня 2009 18:24

Найкращим футболістом Росії визнано Домінгеса

Найкращим футболістом Росії визнано Домінгеса

Аргентинський нападник казанського "Рубіна" Алехандро Домінгес став найкращим футболістом року в Росії за версією Російського футбольного союзу (РФС).

У поточному сезоні Домінгес допоміг "Рубіну" другий раз підряд завоювати золото російського чемпіонату. На його рахунку 15 голів, і він зайняв третє місце в списку бомбардирів російської першості.

Наставника "Рубіна" Курбана Бердиева другий рік поспіль визнано найкращим тренером року в Росії. Щоправда, якщо в 2008 році він розділив славу з двома голландцями - Гусом Хіддінком (тренер збірної Росії) і Діком Адвокатом (екс-тренер "Зеніта"), то тепер Бердиев став єдиним переможцем.

Казанський "Рубін" переміг у номінації "Найкраща команда 2009 року".

Найкращим бомбардиром у Росії став бразилець Веллітон з московського "Спартака", забивши 21 гол. Найкращим голкіпером, як і рік тому, було визнано Ігора Акінфеєва (ЦСКА), а найкращим арбітром - Станіслава Сухіну з підмосковної Малаховки. Він також визнається найкращим рефері другий рік поспіль.

У номінації "Легенда футболу" приз було вручено "спартаківцю" Федору Черенкову, а "Відкриттям сезону" було визнано "армійця" Георгія Щенникова. Нагадаємо, що минулого року "Відкриття сезону" отримав ще один гравець ЦСКА Алан Дзагоєв.

У Номінації "Найкраща команда вболівальників" перемогли вболівальники збірної Росії.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Найкращим футболістом Росії визнано Домінгеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути