четвер, 21 лютого 2008 20:15

Найдешевші квитки на фінал Ліги чемпіонів коштуватимуть 80 євро

Найдешевші квитки на фінал Ліги чемпіонів коштуватимуть 80 євро

Квитки на фінал футбольної Ліги чемпіонів, який відбудеться у Москві, надійдуть у продаж 28 лютого. Про це оголосив на прес-конференції в четвер член виконкому УЄФА Метью Спренгерс.

За його словами, продаж квитків почнеться 28 лютого о 12:00 за середньоєвропейським часом (13:00 - за Києвом) і здійснюватиметься тільки через сайт УЄФА. Прийом заявок припинять 19 березня, також о 12:00 за середньоєвропейським часом. В одні руки продаватимуть не більше двох квитків. Якщо до 19 березня кількість заявок перевищить кількість квитків, вони будуть розіграні в лотерею.

- Місткість стадіону "Лужники" на фінал складе 69 тисяч 500 місць, 75 відсотків квитків призначено для уболівальників. Кожен з клубів-фіналістів отримає 21 тисяча квитків. 10,5 тисяч квитків призначаються для продажу уболівальникам у всьому світі, з них 51 відсоток - для російських уболівальників, - розповів Спренгерс.

25 відсотків квитків, що залишилися, розподілять між так званою "Сім"єю УЄФА", в яку входять безпосередньо УЄФА, а також оргкомітет, національні асоціації, спонсори і мовні компанії.

- Встановлено три цінові категорії. Перша категорія - 200 євро, це найкращі місця, друга - 140 євро, третя (місця за воротами) - 80 євро, - повідомив представник УЄФА.

При замовленні квитків стягуватиметься адміністративний збір, що включає поштові витрати. На замовлення квитків з Росії це 10 євро, з країн Європи - 30 євро, за межами Європи - 40 євро. Оплачувати квитки можна буде тільки за допомогою кредитних карток, і претендентів на квитки сповіщатимуть електронною поштою про те, чи виграла їх заявка в лотерею, не пізніше 2 квітеня. Доставка квитків здійснюватиметься кур"єрською службою DHL з середини квітня.

Національні асоціації отримають три тисячі квитків на всіх. У Російського футбольного союзу не буде ніяких переваг. У прес-релізі УЄФА підкреслюється, що квитки на фінал Ліги чемпіонів не розповсюджуватимуться через агентства або посередників. До 1 травня всі уболівальники отримають свої квитки.

Президент РФС Віталій Мутко розповів, що на час проведення фіналу буде спрощена візова система для уболівальників, які мають квитки на матч. 3 квітня до Москви привезуть кубок Ліги чемпіонів, який передадуть мерові столиці Юрієві Лужкову. Потім його планують провезти по п"яти містах Росії, це Самара, Краснодар, Казань, Єкатеринбург, Санкт-Петербург.

Фінал Ліги чемпіонів пройде 21 травня і почнеться о 21:45 за київським часом, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Найдешевші квитки на фінал Ліги чемпіонів коштуватимуть 80 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути