Ексклюзиви
субота, 27 червня 2009 11:59

Найбагатша людина Росії не куплятиме клуб НБА

Найбагатша людина Росії не куплятиме клуб НБА

Представник групи компаній "Онексім" спростував інформацію про те, що її власник Михайло Прохоров веде переговори про покупку клубу НБА "Нью-Джерсі Нетс". За словами директора зі зв"язків з громадськістю компанії Ігоря Петрова, у Прохорова немає ніяких планів з придбання клубу, повідомляє РІА Новини.

Відомості про те, що Прохоров веде переговори про покупку "Нью-Джерсі", з"явилися в американському виданні SportsIllustrated. За інформацією журналіста видання Яна Томсена, у разі покупки клубу російським бізнесменом головним тренером команди міг стати італієць Етторе Мессіна, який протягом чотирьох останніх років очолює ЦСКА.

У минулому Прохоров брав участь у фінансуванні баскетбольного ЦСКА, хокейного ЦСКА, а також футбольного клубу "Москва". В даний час він є президентом Союзу біатлоністів Росії (СБР).

У списку найбагатших людей світу за версією журналу Forbes Прохоров займає 24-е місце. Його статок оцінюється в 9,5 мільярда доларів. У списку найбагатших росіян президент групи компаній "Онексім" займає перше місце.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Найбагатша людина Росії не куплятиме клуб НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути