Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2009 13:13

Обама покаже зіркам НБА, як грати в баскетбол

Обама покаже зіркам НБА, як грати в баскетбол
Президент США Барак Обама планує запросити декількох гравців Національної баскетбольної асоціації (NBA), щоб поборотись з ними в дружньому матчі на Південній галявині біля Білого дому. Про це в інтерв"ю журналістам розповів сам глава держави, відомий своєю пристрастю до популярного в США виду спорту.

"Як тільки ми отримаємо баскетбольні корзини, ми запросимо декількох хлопців на гру", - розповів він. При цьому, як жартома відзначив Обама, президентські привілеї дозволять йому зібрати разом біля Білого дому гравця команди Cleveland Cavaliers Леброна Джеймса та інших зірок NBA.

Відповідаючи на питання, чи гратиме він сам, президент підкреслив: "Звичайно. Це ж мій майданчик".

За словами співробітників президентської адміністрації, баскетбольний матч пройде на тенісному корті Білого дому, який зараз переробляють під баскетбольний майданчик.

Як розповіла співробітниця Національної паркової служби Анн Сміт, яка відповідає за обслуговування території президентської резиденції, на очищення і розмітку корту буде витрачено майже п"ять тисяч доларів.

Представники Білого дому також підтвердили, що в даний час на майданчику наноситься розмітка і встановлюються баскетбольні кільця.

Американські ЗМІ передають слова Обами, який зізнався, що після обрання президентом він "кілька разів" грав в баскетбол. За відсутності кільця біля Білого дому йому доводилося користуватися критим майданчиком в Міністерстві внутрішніх справ, яке знаходиться неподалік від президентської резиденції, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Обама покаже зіркам НБА, як грати в баскетбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути