Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2009 10:17

20-річний син Майкла Джордана зав"яже з баскетболом

20-річний син Майкла Джордана зав"яже з баскетболом

Син Майкла Джордана Джеф вирішив завершити кар"єру баскетболіста. Як повідомляє Los Angeles Times, 20-річний Джордан, студент університету Іллінойса, вирішив зосередитися на навчанні. Джордан-молодший провів у команді два сезони, зіграв 59 ігор і набрав 58 очок.

Скромна статистика і правильне рішення. Адже мало того, що у Джефа є, зрозуміло, зірковий тато, так ще брат Маркус, який, немов на зло, робить успіхи в грі з оранжевим м"ячем.

У березні він привів свою шкільну команду "Чікаго Вітні Янг" до перемоги над "Уокіганом" у фіналі чемпіонату штату Ілінойс (69:66). Реалізувавши 4 з 4 штрафних кидків в останніх 3 хвилини зустрічі, Маркус набрав 19 очок і став найрезультативнішим гравцем матчу.

Коли прозвучала фінальна сирена, Майкл Джордан, який пропустив цього дня домашню гру "Бобкетс", співвласником яких він є, тихо встав зі свого місця, аплодуючи із сльозами на очах.

"Плачу? Ні, я не плачу. Це не для мене. Але мій син зіграв чудово, особливо в останні хвилини зустрічі, коли він реалізував вирішальні штрафні", - заявив Майкл Джордан.

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «20-річний син Майкла Джордана зав"яже з баскетболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути