неділя, 25 вересня 2011 01:50

"На суддю перед грою чинили тиск" - Сьомін

"На суддю перед грою чинили тиск" - Сьомін

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував результат гри з "Шахтарем".

"Ми грали в дуже хорошу гру. І, на мій погляд, заслуговували перемоги, але не реалізували свої шанси. Думаю, що цього разу представники "Шахтаря" вже не будуть говорити, що в наші ворота не призначили пенальті. На суддю перед грою чинили такий тиск через пресу, що сьогодні він просто, мабуть, не наважився вказати на "точку" в штрафному "Шахтаря".

В цілому, грою я задоволений, за винятком результату. Ми мали повну перевагу, велику кількість моментів, але ... Це футбол", - зауважив тренер.

Євген Хачеріді і Денис Гармаш досить стримано вели себе на полі.

"У мене складається таке враження, що як тільки Гармаш виходить на поле, суддя вже хоче показати йому жовту картку. Тільки за те, що він вийшов на поле. Хачеріді? Він провів сьогодні блискучий матч! За винятком моменту, в якому він заслужено отримав жовту картку. Знову я боявся, що він отримає друге попередження, і ми залишимося вдесятьох. Але цього, на щастя, не сталося", - констатував Юрій Сьомін.

Наставник під час гри емоційно спілкувався з Луческу.

"Це робочі моменти. Як тільки дають пенальті у ворота суперника "Динамо", то ці моменти розглядають під мікроскопом. Нехай тепер таким чином розглянуть епізод з падінням у штрафному "Шахтаря" Вукоєвича. А візьміть момент біля наших воріт, коли Шовковський першим дістає м'яч, і арбітр призначає пенальті. Слава Богу, що бічний рефері виявився чесною людиною", - підкреслив Юрій Сьомін.

Нагадаємо, центральний матч 11 туру, в якому "Динамо" приймало донецький "Шахтар", завершився нульовою нічиєю.

Зараз ви читаєте новину «"На суддю перед грою чинили тиск" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути