Ексклюзиви
пʼятниця, 25 травня 2007 11:01

На "Ролан Гаррос" Сафін їде за перемогою

27 травня у Франції стартує "Ролан Гаррос". 25-та ракетка світового рейтингу АТР росіянин Марат Сафін, 27 років, на турнірі боротиметься за перемогу. Про це заявив тренер тенісиста Олександр Волков, повідомляє "Весь Спорт".

- Фаворити чоловічої турнірної сітки зрозумілі - Роджер Федерер та Рафаель Надаль. Але і Марат зараз у прекрасній формі. "Ролан Гаррос" - один з його улюблених турнірів. Він гратиме на перемогу, - розповідає Волков. - Серед жінок у нас багато сильних тенісисток. З усіх мені зараз подобається форма Світлани Кузнєцової. Думаю, друга сходинка у чемпіонській гонці WTA додасть їй впевненості.

Сафін двічі перемагав на турнірах "Великого шлему" - на Відкритих чемпіонатах Австралії (2005) та США (2000). У Франції вигравати йому ще не доводилося. У 2002 році він дійшов до півфіналу. Це стало найкращим досягненням Марата на кортах "Ролан Гарросу".

Зараз ви читаєте новину «На "Ролан Гаррос" Сафін їде за перемогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути