субота, 07 серпня 2010 12:38

На "Олімпійському" закінчують монтувати колони (ФОТО)

У рамках реконструкції до Євро-2012 на столичній арені НСК "Олімпійський" тривають будівельні роботи - на завершальному етапі монтаж колон, які будуть тримати навіс над трибунами.

На сьогоднішній день встановлено вже 59 опор по периметру арени (для повного комплекту не вистачає 21-ї колони), інформує "Команда".

На будівництві задіяно понад 1,5 тисячі людей і 180 одиниць техніки, а роботи ведуться у три зміни, не дивлячись на дуже високу температуру повітря в денний час. Збільшили лише обідню перерву - вона триває дві години, з 12.00 до 14.00.

Також, у зв"язку зі спекою, всіх співробітників, які працюють з машинами, перед виходом на зміну оглядають лікарі. У той же час збільшено навантаження на вечірню та нічну зміни.

Нагадаємо, уряд затвердив новий кошторис реконструкції "Олімпійського". Тепер загальна вартість проекту складає 3 млрд грн (якщо точніше, то 3 005 977 591 грн.). Це закріплено розпорядженням Кабінету міністрів від 28 липня нинішнього року. Після введення в експлуатацію в червні 2011 року НСК "Олімпійський", який є головною ареною фінальної частини Євро-2012, отримає статус стадіону категорії "Еліт".

Раніше вартість інвестицій у реалізацію проекту реконструкції становила 2,1 млрд. грн. Таким чином, загальний кошторис виріс на 42%.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійському" закінчують монтувати колони (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути