середа, 26 травня 2010 18:38

"Сподіваємося в липні наступного року зіграти перший матч на "Олімпійському"- Колесніков

"Сподіваємося в липні наступного року зіграти перший матч на "Олімпійському"- Колесніков

До осені 2011 до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року будуть готові всі стадіони. Про це сьогодні заявив журналістам Віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, Б. Колесніков зазначив, що на сьогодні готовність НСК "Олімпійський" у Києві становить близько 50%, вже повністю розроблений графік робіт, до осені 2010 року можна буде побачити майже готове вантове покриття, оздоблювальні роботи займуть зиму та весну, в березні 2011 року почнуть приживляти натуральний газон.

"Ми сподіваємося вже в липні наступного року зіграти перший матч на київському стадіоні", - сказав він.

По стадіону у Львові Б. Колесніков відзначив, що останні півроку роботи там практично не велися.

"Ми замінили підрядника і на сьогодні вже почалися монтажні роботи ... немає ніякого сумніву, що у вересні 2011 року стадіон буде зданий в експлуатацію", - підкреслив Віце-прем'єр.

Відносно стадіону в Харкові, Б. Колесников повідомив, що арена не повністю відповідає вимогам УЄФА щодо безпеки, через недостатню кількість виходів і входів для евакуації глядачів.

"Уряд виділив 137 млн.грн. І керівництво "Металіста" обіцяє буквально до осіннього сезону побудувати додаткові виходи і стадіон буде готовий", - сказав він.

Новий стадіон у Донецьку, за словами віце-прем'єра, питань не викликає. "Донбас Арена" обговорення не потребує", - відзначив Б. Колесніков.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваємося в липні наступного року зіграти перший матч на "Олімпійському"- Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути