пʼятниця, 24 грудня 2010 16:51

На "Олімпійському" встановили скло з унікальними властивостями (ФОТО)

На НСК "Олімпійський" встановлюють скло, яке дозволить знизити тепловитрати удвічі, пише офіційний сайт стадіону.

Надміцні склопакети з високою ізоляційною здатністю вже встановлено на фасадах VIP–зони та зони уболівальників. На черзі – монтаж прозорого скляного куполу даху в Італійському дворику.

"Склопакети та алюмінієві фасадні і віконно-дверні системи для НСК "Олімпійський" виготовлено за найсучаснішими технологіями з використанням продукції світових виробників, що дозволяє вирішити найскладніші технічні завдання", – запевнив генеральний директор "Інвест-Майстер-Буд" Олександр Поважний.

Компанія є субпідрядником з виготовлення та монтажу алюмінієвих світлопрозорих фасадних систем і перильних огорож на стадіоні.

Для скління зони обслуговування вболівальників головної спортивної арени країни використали інноваційне скло з унікальними енергозберігаючими і сонцезахисними властивостями.

Воно дозволить удвічі зменшити тепловтрати порівняно зі звичайними склопакетами та звести до мінімуму експлуатаційні витрати на охолодження та опалення приміщень.

"Технічні рішення, використані при склінні фасаду приміщень на стадіоні, гарантують вогнестійкість, безпеку, високий рівень ізоляції та задовольняють усі вимоги до фасаду будівлі", - переконаний субпідрядник.

Для забезпечення необхідного рівня безпеки глядачів у склопакетах на НСК "Олімпійський" використано ламіноване скло, яке витримує тиск 200 кг/кв.м.

Для гарної оглядовості телекамер і вболівальників під час перегляду футбольних матчів в телекоментаторських кабінах та VIP-зоні стадіону встановлено склопакети надвеликих розмірів (до 15м2).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійському" встановили скло з унікальними властивостями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути