пʼятниця, 24 грудня 2010 16:34

У Суркіса повністю готовий проект реконструкції стадіону "Динамо"

У Суркіса повністю готовий проект реконструкції стадіону "Динамо"

Після відкриття НСК "Олімпійський" розпочнеться реконструкція стадіону "Динамо". Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Олімпійський" поки не відкрито, тому говорити нема про що. У нас є повністю готовий проект реконструкції нашого стадіону, причому повної реконструкції, яка більше схожа на будівництво. Сподіваюся, міська влада піде нам на зустріч і виділить землю під будівництво. Повністю побудувати якісну інфраструктуру, щоб грати матчі єврокубків на цьому стадіоні, на жаль, неможливо.

Але зробити стадіон для матчів внутрішнього чемпіонату цілком можливо. Це буде чаша на 25-38 тисяч місць. Але переходити на "Олімпійський" нам все одно буде потрібно. Розумію, що керівники цієї арени зацікавлені в тому, щоб "Динамо" там грало.

Одних тільки ігор збірної недостатньо, щоб експлуатувати та утримувати такий великий європейський стадіон. Якщо ми домовимося з керівництвом, то готові там грати на певних умовах. Але це не означає, що ми не будемо будувати свій стадіон", - сказав Суркіс, якого цитує ЛІГАБізнесІнформ.

За словами президента "Динамо", вже остаточно прийнято рішення про зміну емблеми команди в новому сезоні.

"Вже зустрічалися з двома провідними фірмами, зустрінемося ще з однією. Упевнений, затвердимо ту модель, яка буде подобатися і вболівальникам, і самим футболістам. Рішення про зміну емблеми остаточно", - зазначив він.

Нагадаємо, Юрій Сьомін сьогодні на прес-конференції в Києві офіційно представлений у якості головного тренера київського "Динамо". Контракт з клубом фахівець підписав на три з половиною роки.

Зараз ви читаєте новину «У Суркіса повністю готовий проект реконструкції стадіону "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути