Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2010 13:51

Суперник "Динамо" по Лізі Європи купив двох португальців

Суперник "Динамо" по Лізі Європи купив двох португальців

Турецький футбольний клуб "Бешикташ" купив двох футболістів збірної Португалії - Сімау Саброза (на фото) і Угу Алмейду. Сімау перейшов в турецьку команду з мадридського "Атлетіко" за сім мільйонів євро, а Угу Алмейда - з німецького "Вердера" і обійшовся "Бешикташу" в два мільйони євро, повідомляє AFP.

31-річний півзахисник Сімау Саброза підписав з турецьким клубом контракт на два з половиною роки, а 26-річний нападаючий Алмейда - на три роки.

Саброза в останні роки був одним з провідних гравців португальської збірної. Він грав, зокрема, на чемпіонаті Європи 2004 року, де португальці дійшли до фіналу, і на чемпіонаті світу 2006 року, де вони зайняли четверте місце. Після ЧС-2010 у ПАР він оголосив про завершення кар'єри у збірній. Угу Алмейда провів за збірну 33 матчі і забив 12 голів.

Сезон-2010/11 для "Бешикташа" складається невдало. У чемпіонаті Туреччини команда займає п'яте місце, відстаючи від лідируючого "Трабзонспора" на 14 очок. У Лізі Європи "Бешикташ" вийшов в 1 / 16 фіналу, де його суперником у лютому 2011 року буде київське "Динамо".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Динамо" по Лізі Європи купив двох португальців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути