Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2010 13:46

Звільнили португальського директора НСК "Олімпійський"

Звільнили португальського директора НСК "Олімпійський"

21 жовтня 2010 наказом Національного агентства з підготовки та проведення в Україні Євро-2012 за угодою сторін був звільнений з посади генеральний директор Державного підприємства НСК "Олімпійський" Житесс Аркіссандаш.

Керівництво Нацагентства подякувало Житессу Аркіссандашу за великий внесок, самовіддану працю та привнесення європейського досвіду у підготовці головної арени чемпіонату - НСК "Олімпійський", зокрема, за введення об'єкту в графіки, узгоджені з УЄФА.

Нагадаємо, португальський фахівець Житесс Аркіссандаш був призначений на посаду 7 квітня 2010. За цей період було усунуто 5-місячне відставання в графіку реконструкції стадіону. У нього за плечима досвід будівництва не одного стадіону, зокрема, найбільшої португальської арени "Да Луж" - місця проведення фінального матчу Євро-2004.

Іншим наказом від 21 жовтня 2010 виконуючим обов'язки генерального директора ДП НСК "Олімпійський" призначений Володимир Барковський, який до недавнього часу обіймав посаду технічного директора з реконструкції та будівництва НСК "Олімпійський".

За матеріалами ukraine2012.gov.ua

Зараз ви читаєте новину «Звільнили португальського директора НСК "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути