Ексклюзиви
середа, 18 березня 2009 12:09

На "Донбас-Арена" встановили 9-метровий логотип "Шахтаря" (ФОТО)

 

З боку південного входу на стадіон "Донбас Арена" встановлений логотип ФК "Шахтар". Встановити логотип саме тут вирішили не випадково - з цього боку буде розташований офіс клубу "Шахтар", а також вхід на трибуну фан-клубу.


Вивіска досягає 9 метрів у висоту і 4 метрів завширшки. Та і важить вона не мало не багато - 3 тонни. Символіка донецького клубу органічно вписується в конфігурацію фасаду стадіону, добре проглядається з проспекту і нагадує про те, що він є домашньою ареною команди "Шахтар".

Логотип клубу зібраний більш ніж з 18000 світлодіодів і при цьому на диво економічний. Потужність вивіски - приблизно 2,5 кіловат. Зроблена вона переважно з алюмінієвого композиту, а в помаранчевих вставках використаний акрил. Кріпиться логотип на 32 анкерах, використовуваних в будівництві масивних конструкцій.

Генеральний директор клубу Сергій Палкін в інтерв"ю одному із спортивних видань завірив, що криза не вплинула на ведення робіт, які планують завершити до літа 2009 року. Вартість споруди - 400 млн доларів.

Офіційний сайт стадіону, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На "Донбас-Арена" встановили 9-метровий логотип "Шахтаря" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути