середа, 18 березня 2009 11:43

"Шахтар" зобов"язаний розірвати, розмазати ЦСКА" - Заяєв

"Шахтар" зобов"язаний розірвати, розмазати  ЦСКА" - Заяєв

Завтра відбудуться у відповідь матчі Кубка УЄФА. Букмекери достатньо обережно розцінюють шанси в двох протистояннях за участю українських команд, не віддаючи явної переваги нікому з суперників.

У матчі "Шахтар" - ЦСКА ставки на перемогу господарів приймаються з коефіцієнтом 2 до 1 (поставивши 100 гривень, ви виграєте 200 гривень), на нічию - 3,2 до 1 (поставивши 100 гривень, ви виграєте 320 гривень), на перемогу гостей - 3,7 до 1 (поставивши 100 гривень, ви виграєте 370 гривень).

Напередодні футбольних битв заслужений тренер України Анатолій Заяєв поділився своїми прогнозами на майбутні матчі

- Весняні результати, який демонструє "Металіст", говорять лише про одне - підопічні Мирона Маркевича ще не повністю "включилися" в сезон, проте в Харкові чудово розуміють, що часу на розгойдування небагато, - застеріг харків"ян футбольний експерт. - Тому у відповідь матч проти "Динамо" стане для "Металіста" чи не вирішальним цього сезону. У свою чергу, кияни, маючи в запасі домашню перемогу, зможуть зіграти в свою гру, маючи психологічну перевагу над суперником.

- Що стосується "Шахтаря", то я дуже здивований тому, що "гірники" програли в Москві, - заявив Анатолій Заяєв. - Підопічні Мірчи Луческу зіграли дуже-дуже обережно, ніби боялись суперника, і мені це незрозуміло. У Донецьку зібрана дуже хороша команда, і в другій зустрічі проти армійців "Шахтар" зобов"язаний просто розірвати, розмазати ЦСКА і вийти в наступний раунд Кубка УЄФА.

Матч "Шахтар" - ЦСКА відбудеться в четвер 19 березня, в 19-30 за київським часом.

Наш Век, газета "Жизнь"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зобов"язаний розірвати, розмазати ЦСКА" - Заяєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути