вівторок, 17 березня 2009 10:09

Жирков та Рахіміч не зіграють з "Шахтарем"

Жирков та Рахіміч не зіграють з "Шахтарем"

Московські армійці зіграють матч - відповідь з "Шахтарем" без двох ключових гравців - дискваліфікованого Юрія Жиркова і травмованого Елвіра Рахіміча. Як пояснив прес-секретар армійців Сергій Аксьонов, навряд чи ці гравці прилетять до Донецька навіть в якості моральної підтримки команди:

"Це вирішиться сьогодні-завтра. Рахіміч травмований. Швидше за все, правильніше за нього буде залишити тут, щоб він проходив процедури з відновлення. Також в матчі з "Сатурном" двічі по вилиці отримав Жирков, за що, власне, був вилучений гравець "Сатурну". У Жиркова пухлина на вилиці велика, шишка навіть, не знаю як це правильно назвати. Йому дісталося! Тому хай спочатку наші лікарі рекомендації висловлять, а потім буде вирішено - чи є сенс везти його, або краще позайматися в Москві процедурами".

Надії донецьких вболівальників на те, що не зіграє з "гірниками" провідний форвард ЦСКА Вагнер Лав, Аксьонов розвіяв.

"Навіть не сподівайтеся"

"У Вагнера був сильний удар в матчі за Суперкубок Росії. Він в першому матчі з "Шахтарем" грав не до кінця готовим. А російський чемпіонат тільки стартував, перший тур. І було ким замінити його - тим же Нецидом, який не заявлений в Кубок УЄФА. Тому Вагнеру Лаву дали відновитися, щоб він зміг передихнути і на максимумі своєї форми підійшов до матчу з "Шахтарем". Отже, навіть не сподівайтеся".

Репетицію перед грою з "гірниками" ЦСКА провів вдало. У першому турі російського чемпіонату армійці обіграли "Сатурн" 3:0. Підопічні Зіко, котрі грали без Вагнера Лава, але з Карвальо, в другому таймі тричі розписалися у воротах опонентів. Дубль на рахунку центрального захисника Ігнашевіча, а відкрив рахунок Дзагоєв.

Салон, Терикон

Зараз ви читаєте новину «Жирков та Рахіміч не зіграють з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути