вівторок, 17 березня 2009 13:29

Медведєв і Путін врятують ЦСКА?

Президент РФС і міністр спорту, туризму та молодіжної політики РФ Віталій Мутко на зустрічі з журналістами повідомив, що питання про фінансування ЦСКА вирішуватимуть президент Росії Дмитро Медведєв і прем"єр-міністр Володимир Путін.

Зі слів Мутко, доля ЦСКА буде вирішена найближчим часом. При цьому міністр спорту не виключив, що спортивне товариство ЦСКА може повністю вийти з підпорядкування Міноборони та його діяльністю буде опікуватися інше відомство.

"Спортивна діяльність - це не функція армії. Тому потрібно вирішити, цю функцію продовжуватиме виконувати Міноборони або передати цю функцію в інше відомство. Це близько 30 установ армійського спорту, таких як ЦСКА, СКА ВВС і подальші СКА округів, це близько 3,5 тисяч професійних спортсменів, 30 тисяч дітей, які займаються в системі підготовки, близько 30 спортивних об"єктів, і все це коштує приблизно 4 мільярди рублів", - цитує Мутко ІТАР-ТАРС.

Нагадаємо, що 1 березня набула чинності директива міністерства оборони, відповідно до якої спортсмени ЦСКА призовного віку повинні виконувати службу у військових частинах по місцю базування, а інші співробітники та спортсмени армійського клубу - отримати статус цивільних осіб. Таким чином, фінансування ЦСКА з Міноборони повинне було припинитися.

2 березня на зустрічі міністра спорту Віталія Мутко та міністра оборони Анатолія Сердюкова було ухвалено рішення відстрочити початкові терміни директиви до осені 2009 року.

ІТАР-ТАРС, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Медведєв і Путін врятують ЦСКА?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути