середа, 22 серпня 2007 15:27

На початку вересня Каряка підпише контракт з "Сатурном"

Вчора президент компанії ProSports Management Герман Ткаченко, що представляє інтереси Андрія Каряки, прокоментував інформацію про інтерес російських клубів до півзахисника "Сатурна", права на якого належать "Бенфіцы", повідомляє "Спорт-Експрес".

- Нам, звичайно, приємно бачити інтерес провідних клубів до Андрія, але хочу заявити, що ми не вели, не ведемо і не збираємося вести переговори ні з ким, окрім "Сатурну", - заявив Ткаченко. - Ми домовилися з генеральним директором підмосковного клубу Борисом Жигановим досягти угоди з приводу термінів і умов особистого контракту до кінця серпня, і, наскільки я знаю, "Сатурн" уже вступив в переговори з "Бенфікою" про викуп прав на Каряку. Сподіваюся, що на початку вересня ми зможемо оголосити Андрія повноправним гравцем підмосковної команди на найближчі декілька років. Це позиція як самого Андрія, так і наша - стабільний амбітний клуб, відмінний колектив, мудрий тренер і керівник команди. На наш погляд, це оптимальні умови для Каряки на найближче майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «На початку вересня Каряка підпише контракт з "Сатурном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути