пʼятниця, 25 березня 2011 12:38

На "Олімпійському" встановлять одні з найбільших у Європі відеотабло

Для НСК "Олімпійський" виготовлять відеотабло, які стануть одними з найбільших на стадіонах Європи. Під час матчів та спортивних змагань на двох кольорових відеопанелях "Олімпійського" гості стадіону зможуть стежити за рахунком, переглядати повтори гострих моментів гри та отримувати інформацію про гравців та склади команд.

Відеопанелі відображатимуть будь яку відео-, графічну та текстову інформацію у найвищій якості, тому можуть бути використані також під час культурно-розважальних заходів: концертів, виставок, ярмарків, презентацій.

Кольорові світлодіодні (LED) відеотабло німецького виробництва розміщуватимуться на даху за футбольними воротами. Таке положення забезпечить гарну оглядовість панелей з усіх куточків глядацьких трибун. А здатність відображати до 4,4 трильйонів кольорів гарантуватиме яскраві та незабутні враження від перегляду гри усім гостям НСК "Олімпійський".

Обидві панелі, площею 103,36м2 з аспектним співвідношенням екрану 16:9, будуть найбільшими відеопанелями, встановленими на стадіонах України, та одними з найбільших у Європі. Максимальна вага кожного табло разом з монтажною конструкцією становитиме 9,5 тонн.

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійському" встановлять одні з найбільших у Європі відеотабло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути