пʼятниця, 01 квітня 2011 14:39

На "Олімпійському" заборонять палити

На "Олімпійському" заборонять палити

Місця для паління на НСК не передбачені. Про це повідомив Володимир Генінсон, директор з експлуатації НСК "Олімпійський", під час старту Всеукраїнського конкурсу на найкращий логотип Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

"На зовнішньому колі стадіону – на вулиці – заборона на паління не буде діяти. А от на внутрішньому колі паління буде однозначно заборонено, так само, як і всередині чаші стадіону", – підкреслив він.

Володимир Генінсон зауважив, що НСК чітко слідує вимогам УЄФА і передбачає чимало інновацій для зручності як спортсменів, так і вболівальників, і НСК буде послідовно впроваджувати політику заборони паління, адже "на стадіоні бувають і діти, і жінки, і паління стає джерелом шкоди і незручностей".

"Ми будемо за цим слідкувати з особливою увагою і я даю особисту обіцянку, що зроблю все, щоб цього на НСК "Олімпійський" не було", - наголосив він. За його словами, подібна ініціатива спрямована на пропаганду здорового способу життя. "Здоров'я нації – це пріоритет і компромісів у цьому питанні не буде", – підкреслив він.

Як зазначалося, на ключових стадіонах, що прийматимуть ЧЄ 2012, оголошено початок антитютюнової програми, покликаної зберегти здоров'я уболівальників і створити сприятливу атмосферу для перегляду матчів Євро-2012.

На стадіоні "Донбас Арена", що прийматиме п'ять матчів Євро-2012, заборонять палити, починаючи з футбольного сезону 2011/2012. На стадіоні "Металіст" боротися з палінням будуть під час перегляду матчів ЧЄ. Заборона буде поширюватися абсолютно на всі зони стадіону і діяти в дні футбольних матчів. Основним гаслом антинікотинової кампанії є твердження: "Футбол і паління – несумісні!".

Нагадаємо, 31 березня, в приміщенні прес-центру "Україна-2012" було оголошено про старт Всеукраїнського конкурсу на найкращий логотип Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «На "Олімпійському" заборонять палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути