Ексклюзиви
середа, 30 березня 2011 15:06

Бубка і Буряк виберуть кращий логотип НСК "Олімпійський"

Бубка і Буряк виберуть кращий логотип НСК "Олімпійський"

У четвер, 31 березня, відбудеться прес-конференція з нагоди старту Всеукраїнського конкурсу на кращий логотип Національного спортивного комплексу "Олімпійський". Про це повідомляє Інформаційний центр Євро-2012.

Серед членів журі: Володимир Генінсон, операційний директор НСК "Олімпійський", Сергій Бубка, президент Національного олімпійського комітету, Леонід Буряк, відомий футболіст, заслужений тренер України Валерій Сушкевич, президент Національного комітету спорту інвалідів України, Віталій Шостя, завідувач кафедрою графічного дизайну Національної академії образотворчого мистецтва України, Сергій Демидов, екс-директор НСК "Олімпійський", Ігор Гайдай, фотохудожник.

Під час прес-конференції будуть озвучені умови конкурсу. Свої ідеї та пропозиції всі бажаючі зможуть відправити на мейл [email protected]. З 21 по 27 квітня шляхом голосування інтернет-користувачів на сайті буде обрано 6 кращих робіт. Переможець буде обраний рішенням авторитетного журі.

Конкурс триватиме до 28 квітня 2011 і закінчиться урочистим врученням переможцю призу і запрошення на відкриття НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Бубка і Буряк виберуть кращий логотип НСК "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути