пʼятниця, 18 березня 2011 13:32

Янукович помолиться, аби вчасно здати "Олімпійський"

Янукович помолиться, аби вчасно здати "Олімпійський"

Президент України Віктор Янукович буде молити Бога, аби здати стадіон "Олімпійський" до Дня незалежності - 24 серпня.

Як повідомила прес-служба глави держави, Янукович у коментарі журналістам після ознайомлення з ходом робіт на "Олімпійському" зазначив, що у двадцятих числах травня можна буде остаточно назвати дату завершення робіт та відкриття стадіону."Проблема НСК "Олімпійський" у тому, що ми занадто пізно почали ним займатися", – зауважив глава держави.

Окрім того, додав президент, ще одним важливим моментом, який може пролонгувати процес будівництва, є те, що тут має бути реалізовано унікальний проект. Йдеться про встановлення вантової конструкції, якою займаються підрядники з Німеччини.

Таке вантове укриття буде реалізовано вперше у світі. За словами Януковича, лише сьогодні було отримано дозвіл на підняття вантової конструкції, а весь цей процес може зайняти приблизно місяць.

"Тобто в двадцятих числах квітня ми зможемо отримати приблизну відповідь, коли побачимо кінець будівництва НСК, а в двадцятих числах травня остаточно скажемо, коли відкриємо стадіон", – зпрогнозував чиновник.

За його словами, на сьогоднішній день є два варіанти щодо цієї дати.

"Перший, до якого ми прагнемо і будемо молити Бога, щоб це так сталося, і ми виконали таке непросте завдання – це здати стадіон до Дня незалежності – до 20-річчя незалежності України", – зазначив Янукович, додавши, що для цього докладатимуться усі зусилля.

Найпізнішою датою відкриття стадіону глава держави назвав осінь 2011 року.

"Згідно з протоколом, підписаним з УЕФА, ми повинні у 2011 році провести на стадіоні  "Олімпійський" два футбольні матчі. Ми зобов'язані цей протокол виконати", – підкреслив політик.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів збільшив вартість реконструкції спорткомплексу "Олімпійський" на 872,5 млн.грн., або на 29%.

Зараз ви читаєте новину «Янукович помолиться, аби вчасно здати "Олімпійський" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути