вівторок, 12 червня 2012 22:50

На Майдані все більше іноземців розфарбовують обличчя та волосся жовто-блакитними кольорами

На Майдані все більше іноземців розфарбовують обличчя та волосся жовто-блакитними кольорами
Прапорець на обличчі малюють за 10 грн, розпис тіла і фарбування волосся коштує від 50 до 100 грн. Фото: gazeta.ua

Після перемоги збірної України над Швецією іноземці просять розмалювати їхні обличчя жовто-блакитними кольорами. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів стиліст Владислав Сикацький. У фан-зоні на столичному Майдані Незалежності він розмальовує обличчя усім охочим.

"Вчора після матчу до нас вишикувалася ціла чергу футбольних уболівальників. Навіть іноземці просили намалювати на їхньому обличчі українські прапори, - сказав він. Найбільше здивував один чех похилого віку. Він скинув футболку і попросив, щоб розмалювали його волосся, обличчя і торс жовто-блакитними кольорами. Сказав: "Всі були певні, що Україна програє. Та не зважаючи на це, вони здобули перемогу. Вже за це їх варто поважати". Возилися з ним годину. А потім ще годину він фотографувався з українськими фанатами", - додав Владислав.

На Майдані працює дві ятки. В кожній — по троє стилістів. Прапорець на обличчі малюють за 10 грн, розпис тіла і фарбування волосся коштує від 50 до 100 грн.

"Робота починається під вечір, коли тут збираються вболівальники. Спочатку малюють лише прапорці на обличчі. Коли вип'ють багато пива, просять пофарбувати волосся і розмалювати груди", - поділився стиліст.

Вчора в обідній час черги не було. Працювали двоє стилістів. 10-річному Джафару на щоці малювали прапор Азейбарджану, а киянину Анатолію — жовто-блакитний стяг.

"Живемо в Азейбарджані, а чоловік працює в Україні. Поїздку на Євро подарували синові на день народження. Він найкраще в школі грає у футбол і мріє стати футболістом. Вболіває за Україну, бо тут працює наш тато. Вчора весь вечір ходив із українським прапором. А сьогодні попросив намалювати рідний", - розповіла мама хлопчика.

За кілька хвилин до ятки підійшов Мерлін Содерлунг зі Швеції разом з дівчиною Маргаритою Рудник.

"Ми познайомилися в нічному клубі після вчорашнього матчу. Я вирішив намалювати собі український прапор, а вона — прапор Швеції. Україна мені страшенно сподобалася. Тут дешеве пиво і багато красивих дівчат", - сказав Мерлін.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані все більше іноземців розфарбовують обличчя та волосся жовто-блакитними кольорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути