вівторок, 12 червня 2012 19:02

На час Євро-2012 кількість повій зросла, ціни на секс-послуги впали

Дослідження УЄФА стверджують, що польська та українська індустрія еротики розраховує на великий попит під час чемпіонатів, пише "Gazeta Wyborcza". В Україні, як і в Польщі ціни на секс-послуги набагато нижчі, ніж у інших країнах Європи. І це, на жаль, означає, що як Україна, так і Польща можуть бути цікавими для вболівальників – секс-туристів.

"Досвід не має значення! Головне приємна і безпечна атмосфера!" - таке оголошення можна знайти на сторінках польського інтернету. Чоловік, котрий відповідає на телефонний дзвінок, говорить, що до Познані приїхало дуже багато дівчат з нагоди Євро-2012. У зв'язку з цим впали ціни на послуги.

"Година коштувала 200 злотих, а тепер 150 (350 грн. - ред.). Знання мови не вимагається, оскільки клієнти приходять не розмовляти. Кожна дівчина має свої апартаменти, ціна визначається лише після знайомства. Дівчат знаходимо через інтернет", – так стверджує один з польських сутенерів.

Проституція в Польщі не карається на відміну від сутенерства (мається на увазі здирництво). Сутенер Рафал не боїться: "У разі затримання дівчата відповідають, що просто мешкають разом і фанатіють від сексу".

Танцівниць шукають клуби, пропонуючи оплату в 3000 злотих за ніч (7 тис. грн - ред). За ці гроші дівчата мають танцювати, а також "відвідувати сауну".

Експерти застерігають, що після проходження Євро-2012 може зрости кількість ВІЛ-інфікованих, тим більше, що за нашим східним пограниччям кількість хворих зростає просто миттєво.

Від учора розпочалася акція "Граю чесно – користуюсь презервативами", створена Національним центром у боротьбі зі СНІДом. У містах-господарях – Гданську, Познані, Вроцлаві та Варшаві – будуть роздаватись пакети з презервативами, календарями матчів та флаєрами з інформацією про те, як вберегти себе від ВІЛу та СНІДу.

Акція проводиться на телебаченні, радіо, в інтернеті та пресі.

На масовість сексуальної індустрії Євро-2012 та сутенерство особливу увагу звертали активістки нашого, українського, руху Femen.

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На час Євро-2012 кількість повій зросла, ціни на секс-послуги впали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути