субота, 09 липня 2011 15:42

На "Донбас Арені" дозволять курити лише електронні сигарети

На "Донбас Арені" дозволять курити лише електронні сигарети

Перша гра сезону на "Донбас Арені" стане також першим матчем, на якому почне діяти заборона на куріння. У зв'язку з цим до всіх уболівальників ФК "Шахтар" ще раз звернувся генеральний директор стадіону Олександр Атаманенко:

"Ми закликаємо відвідувачів допомогти нам в русі за здоров'я підростаючого покоління, підтримати гасло "Куріння і футбол несумісні!". Будь-ласка, не створюйте конфліктних ситуацій та поставтеся з повагою до ваших сусідів по сектору - серед них є діти, жінки, інші некурящі вболівальники.

Необхідно також взяти до уваги, що, купуючи сезонний абонемент або квиток на матч, ви погоджуєтесь з правилами поведінки на "Донбас Арені" і повинні їх дотримуватись. Сподіваємося, що захоплююча гра на дві години відверне вас від неспокійних думок про сигарети. Чекаємо всіх на матчі "Шахтар" - "Оболонь".

Варто додати, що для дотримання заборони на куріння в день футболу з відвідувачами стадіону будуть спілкуватися волонтери руху "Донецьк без тютюнового диму", проте основний контроль ляже на плечі стюардів.

Вони ввічливо звернуться до "несвідомих" уболівальників з проханням припинити куріння і тільки у разі відмови призвуть на допомогу співробітників міліції, які мають право затримати порушників Закону України, що забороняє куріння в громадських місцях, зокрема на спортивних майданчиках, і притягнути їх до адміністративної відповідальності.

Для складання протоколів порушників виведуть за межі арени. Штраф за куріння в заборонених місцях - до 340 гривень.

Необхідно зазначити, що на стадіоні дозволені до використання електронні сигарети, які є гідною альтернативою звичайним. Відчуття від вживання е-сигарет схожі з тютюнопалінням, однак при цьому ви не наносите шкоди оточуючим і власному організму. До того ж використовувати їх можна в будь-якому місці, навіть там, де заборонено куріння тютюнових виробів.

Зараз ви читаєте новину «На "Донбас Арені" дозволять курити лише електронні сигарети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути