четвер, 02 липня 2009 16:35

На австрійському зборі Богуш воює з фашистами

На австрійському зборі Богуш воює з фашистами

Київське "Динамо" тренується в Австрії і вже перевірило - скільки здатне забити у ворота суперника, значно нижчого за класом. Підопічні Валерія Газаєва переграли клуб місцевої регіональної ліги з рахунком 9:0. У складі киян відзначалися всі, хто міг і хотів.

Світ розваг динамівців на тренувальному зборі здебільшого віртуальний. Станіслав Богуш бореться з окупантами. Вже пройшов Сталінград. На черзі - нові битви. "Зараз з японцями воюємо", - каже Стас.

Богуш нещодавно одружився тому, звісно, сумує за коханою. Смуток розганяє телефоном. "Почути голос дружини, батьків – звісно, це допомагає", - зізнається Богуш.

Станіслав Богуш додав, що стрес знімає відеоіграми: "Мені подобаються також спортивні ігри. А "войнушки" - звісно, зі змістом. Треба перемогти всіх – окупантів фашистських та японських".

Поки Стас, як він сам зізнається, впав у дитинство, Роман Єрьоменко підкорює інтернет-простір.

"Зараз я з другом спілкуюсь, - каже Роман. – Російською не пишу, Читаю, а писати важко".

Інтернет-розмови – це відчутна економія для сімейного бюджету, у порівнянні з телефонними. Роман Єрьоменко офіційних стосунків зі своєю коханою ще не оформив, але, схоже, у них все серйозно. "Дівчину звати Маріка. Ми разом три роки. У нас серйозні стосунки".

Віртуально спілкуватися зі своїми коханими Станіслав Богуш і Роман Єрьоменко будуть ще тиждень. Австрійський збір "Динамо" завершується 7 липня.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «На австрійському зборі Богуш воює з фашистами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути