вівторок, 11 липня 2017 10:23

МЮ виграв у "Челсі" боротьбу за бельгійського форварда і заплатить за нього €85 млн

МЮ виграв у "Челсі" боротьбу за бельгійського форварда і заплатить за нього €85 млн
"Коли "Манчестер Юнайтед" і Жозе Моуріньйо стукають в твої двері, то відмовлятися від такої можливості не можна" - Ромелу Лукаку

Англійський "Манчестер Юнайтед" оголосив про підписання 5-річного контракту з Ромелу Лукаку. Раніше він виступав за "Евертон".

МЮ та "Евертон" домовилися про перехід 24-річного гравця за 75 млн фунтів стерлінгів (84,7 мільйона євро), але пропозицію манкуніанців повторив "Челсі". Минулого сезону бельгієць у 39 матчах за "Евертон" у різних турнірах забив 26 м'ячів.

Лукаку приєднається до "Юнайтед" під час передсезонної підготовки манкуніанців у Лос-Анджелесі. Фінансові умови угоди не розголошують.

"Перш за все, я хотів би подякувати "Евертону" і його вболівальникам за останні чотири чудові сезони. Однак, коли "Манчестер Юнайтед" і Жозе Моуріньйо стукають у твої двері, відмовитися від такої можливості не можна. Ви могли бачити рішучість і дух у цій команді під час фіналу Ліги Європи, і я хочу стати частиною цього.

Я не можу дочекатися, коли вийду на "Олд Траффорд" перед 75 тисячами уболівальників, але зараз нас чекає важка робота під час передсезонної підготовки. З нетерпінням чекаю першого тренування", - сказав Лукаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка МЮ зіштовхнув журналістку в басейн

У понеділок склад "Евертона" поповнив Вейн Руні, який відіграв до цього 13 років в "Манчестер Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «МЮ виграв у "Челсі" боротьбу за бельгійського форварда і заплатить за нього €85 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути