пʼятниця, 30 березня 2012 15:29

Моурінью з наступного сезону очолить "Манчестер Сіті" - ЗМІ

Моурінью з наступного сезону очолить "Манчестер Сіті" - ЗМІ
У Моурінью і Касільяса натягнуті відносини. Фото: as.com

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью залишить свій пост після закінчення сезону-2011/12 і очолить англійський "Манчестер Сіті". Про це повідомила іспанська радіостанція ABC Radio. За інформацією журналістів, про своє рішення піти з "Реала" Моурінью повідомив президента клубу Флорентіно Переса ще кілька тижнів тому.

Претендентами на пост наставника мадридського клубу називаються головний тренер збірної Німеччини Йоахим Лев, а також Рафаель Бенітес, який в минулому працював в "Валенсії", англійською "Ліверпулі" і італійською "Інтері".

Видання Sport називає можливою причиною відходу Моурінью з "Реала" конфлікт тренера з воротарем клубу Ікера Касільяса. Як пише газета AS, Моурінью і Касільяс давно знаходяться в непростих відносинах, проте останнім часом конфлікт загострився, оскільки наставник команди звинуватив голкіпера в пропущених голах в матчах з "Малагою" (1:1) і "Вільярреалом" (1:1).

"Реал" лідирує в чемпіонаті Іспанії. Мадридський клуб, який набрав у 29 матчах 75 очок, на шість очок випереджає "Барселону", що займає друге місце. У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" обіграв кіпрський АПОЕЛ з рахунком 3:0.

Пост головного тренера "Манчестер Сіті" в даний час займає італієць Роберто Манчіні. У 30 матчах чемпіонату Англії сезону-2011/12 "Манчестер Сіті" набрав 70 очок. Ця команда займає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи на три очки від лідера - "Манчестер Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «Моурінью з наступного сезону очолить "Манчестер Сіті" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути