вівторок, 13 березня 2012 11:44

Моурінью купив у Абрамовича будинок за 4,5 млн євро

Моурінью купив у Абрамовича будинок за 4,5 млн євро

Жозе Моурінью підігрів чутки про свій можливий другий прихід в "Челсі". Португалець, який нині працює з "Реалом", придбав у Романа Абрамовича будинок в Лондоні. Вартість операції склала близько 4,5 млн євро.

Моурінью особисто прибув до столиці Англії, щоб оформити всі необхідні папери. Португалець став власником будинку, в якому він жив протягом тих двох років, що він був наставником "Челсі".

Будинок розташований в елітному районі Лондона в Кенсінгтоні - Роман Абрамович спеціально придбав його для того, щоб Моурінью зміг жити в комфортних умовах. І тоді ж російський бізнесмен сказав тренеру своєї команди, що той може придбати будинок в будь-який час на спеціальних умовах, повідомляє El Confidencial.

Тепер Моурінью вирішив скористатися цією пропозицією. При цьому португалець заявив, що придбає будинок виключно заради того, щоб вигідно вкласти гроші, і не збирається в ньому жити. Таким чином, Моурінью ще раз підкреслив, що покупка будинку в Лондоні, і навіть той факт, що він купує нерухомість у власника "Челсі", ніяк не означає, що свою кар'єру він продовжить саме на посту наставника "Синіх".

Португалець навмисно докладно розповідав про своїх лондонських планах, аж до того, на які екскурсії та подання він планує сходити в столиці Великобританії, щоб ні в кого не виникло підозр, що під прикриттям купівлі будинку він збирається провести переговори про майбутнє призначення.

В "Реалі" підтвердили, що знають про поїздку португальця, і що ця поїздка не хвилює керівництво клубу, адже немає сумнівів в тому, що Моурінью нікуди з Мадрида не виїде.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью купив у Абрамовича будинок за 4,5 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути