середа, 17 березня 2010 12:34

Моурінью назвав себе ворогом "Челсі" і подарував Анчелотті пляшку вина

Моурінью назвав себе ворогом "Челсі" і подарував Анчелотті пляшку вина

Головний тренер "Інтера" Жозе Моурінью, команда якого 16 березня перемогла "Челсі" в 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів, назвав себе ворогом англійського клубу.

За словами Моурінью, який працював у "Челсі" в 2004-2007 році, він був ворогом цієї команди під час матчу 1 / 8 фіналу, і лондонці програли своєму ворогові, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

"Я радів цій перемозі, як ніколи в житті, це фантастична перемога для моєї команди, для "Інтера" і його вболівальників. Крім того, вона служить підтвердженням того, що "Стемфорд Бридж" був і залишається моїм домом - просто я завжди перемагаю тут.

З Карло Анчелотті у нас у минулому виникали суперечки, мабуть, було сказано багато зайвого, але в наших стосунках немає нічого окрім пошани. Він подарував мені італійське вино, а я презентував йому вино з Португалії. Він запросив мене до себе в офіс після гри, у нас з ним чудові стосунки. Сподіваюся, він виграє з "Челсі" чемпіонат Англії, не хочу залишатися єдиним тренером, кому це вдавалося", - цитує Моурінью офіційний сайт "Інтера".

На передматчевій прес-конференції (15 березня) тренер "Інтера" казав, що у нього досі збереглися хороші стосунки з багатьма гравцями "Челсі" і з керівництвом, зокрема, з російським власником клубу Романом Абрамовичем.

Після гри Моурінью назвав Абрамовича розумною людиною, яка напевно розуміє, що цього разу "Челсі" програв сильнішій команді.

Матч-відповідь 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів "Челсі" - "Інтер" відбувся ввечері 16 березня в Лондоні і завершився перемогою італійської команди з рахунком 1:0. Єдиний гол на 78-й хвилині забив камерунський нападник Самуель Ето"О. У першому матчі в Мілані "Інтер" виграв з рахунком 2:1.

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью назвав себе ворогом "Челсі" і подарував Анчелотті пляшку вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути