субота, 08 червня 2013 13:04

"Мисливці" Фоменка чотирма пострілами знищили чорногорських "соколів"
14

Фото: Фото: football-ukraine.com

Збірна України здобула розгромну перемогу у ключовому поєдинку відбору до ЧС-2014 проти Чорногорії.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Забити м'яч могли обидві команди. Слабо грали в центрі оборони Тимощук і Ракицький. Їх невдалі дії дозволили Вучінічу вискочити один в один з П'ятовим, але Мірко промазав. На 33 хвилині матчу Зозуля вдало підіграв Ярмоленку, але Андрій влучив у штангу. У кінцівці першого тайму Зозуля піддався на провокацію суперника і отримав червону картку за відмашку.

На старті другої половини матчу футбольне диво створив Гармаш. Після удару Ярмоленка невдало зіграв воротар чорногорців, відбивши м'яч у ноги півзахисникові українців. Гармаш пробив у дальній кут і м'яч від штанги влетів у сітку. Україна продовжувала грати вдесятьох на контратаках, створюючи непогані моменти біля воріт господарів поля. У Чорногорії не виходила гра в атаці, а на 66 хвилині Володимир Волков отримав червону картку і склади команд зрівнялися. На 77 хвилині Ярмоленко увірвався в штрафну зону і віддав пас на Коноплянку. Гравець "Дніпра" пробив у дальній кут, знявши всі питання про переможця матчу. Чорногорці розсердилися, але це завершилося другою червоною Павичевичу.

У кінцівці матчу Артем Федецький забив курйозний м'яч і довів рахунок до розгромного. Але на цьому гра не закінчилася. Вийшовши на заміну Роман Безус використав свою швидкість, увірвався в штрафний майданчик забивши четвертий м'яч у ворота Черногоріі. Впевнена перемога України наблизила її до фіналу Чемпіонату світу.

Зараз ви читаєте новину «"Мисливці" Фоменка чотирма пострілами знищили чорногорських "соколів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути