вівторок, 02 листопада 2010 11:38

Мілевський відсвяткував покер "Іллічівцю" в нічному клубі (ФОТО)

 

Нападник "Динамо" Артем Мілевський цікаво провів не лише ранній, але і пізній вечір 31 жовтня, відзначивши в нічному клубі Хеллоуїн і свої перші в кар'єрі чотири м'ячі в одній грі.

Після гри, котра пройшла 31 жовтня, ввечері, Артем відправився відзначати перемогу в один із самих популярних столичних клубів. У неділю ввечері, там саме святкували Хеллоуїн.

Компанію Мілевському склали його друзі: його колишній партнер по динамівській академії Денис Адлейба і цивільний чоловік співачки Анастасії Приходько Нурік. До речі, незважаючи на помітну втому, Артем перебував у гарному настрої, постійно підкидаючи чотири пальці, тим самим нагадуючи, скільки голів він забив "Іллічівцю".

Нагадаємо, що Артем Мілевський став справжнім героєм поєдинку проти "Іллічівця", що закінчився з рахунком 9:0. На рахунку форварда чотири голи, які він забив всього за півгодини гри: з 28 по 59 хвилину.

За 19 років проведення чемпіонатів України було зафіксовано всього дев'ять, так званих, покерів. Мілевський став в один ряд з такими голеадорами "Динамо" як Сергій Ребров (сезон 1996/1997 років матч з "Кривбасом" - 5:0) і Георгій Деметрадзе (2000/01, "Нива" Тернопіль - 7:3). При цьому, в активі Артема досі немає жодного хет-трику.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Мілевський відсвяткував покер "Іллічівцю" в нічному клубі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути