пʼятниця, 08 жовтня 2010 00:45

Найлегше познайомитися з Артемом Мілевським

Світська звідниця Олеся Потурай, 39 років, допомагає дівчатам вдало вийти заміж. У її рейтингу найзавидніших женихів футболісти: Володимир Гоменюк із дніпропетровського "Дніпра", Дмитро Чигринський із донецького "Шахтаря" і київські "динамівці" Мілош Нінкович, Артем Мілевський та Андрій Ярмоленко. - Для цих хлопців обов'язково знайду пару, - каже Олеся. - Чула, у декого вже є дівчата. Але то не страшно. Дівчина - не стіна, відсунеться.

П'яте місце присуджує 21-річному "динамівцю" Андрієві Ярмоленку. Він заробляє близько $900 тис. за сезон.

- Вже два роки живу з дівчиною, - каже Андрій. - Її звуть Інна, їй 23. Вона - мій ідеал. Висока, чорнява й дуже добра. Познайомилися на дискотеці в Києві, довго упиралася, але я умовив стати моєю дівчиною. Тепер щоразу, коли повертаюся зі зборів, зустрічає мене в аеропорту на моїй машині. Сам навчив її керувати. Везе додому і годує м'ясом по-французьки за рецептом моєї мами. Фанатки часто надсилають повідомлення на телефон - "давай познайомимось", "давай зустрінемось", а вона дуже ревнива. Тому намагаюся швидко стирати їх, щоб не бачила.

- Познайомитися з Андрієм важко, бо він рідко виходить у люди, - міркує Олеся. - Після матчів одразу тікає додому. Дівчат соромиться. Бачила, як двоє фанаток просили в нього залишити автограф на грудях. Андрій почервонів і втік у роздягалку.

Нападник дніпропетровського "Дніпра" 25-річний Володимир Гоменюк заробляє $800 тисяч за сезон. У рейтингу Олесі Потурай він на четвертому місці.

- Гарний хлопець, без замашок. Йому підійде проста дівчина, без зайвих понтів. Бачила його кілька разів у товаристві брюнеток, хоча блондинка йому більше пасувала б. Із таким не шкода пожити у шлюбі хоч півроку. Якщо буде розлучатися, усе залишить дружині.

Мілош Нінкович, 26 років, посів третю позицію. 2004-го "Динамо" купило його у сербів за $100 тисяч. Зараз він заробляє близько $700 тисяч за сезон.

- У цього хлопця є все, що потрібно дівчині - машина, дача і яхта впридачу. Такого кожна буде любити і на руках носити. Підступитися до нього непросто. На вечірки приходить рідко. У світському колі розчиняється, бо одягається по-простому - потріпані джинси й біла футболка. Виглядає як студент із вулиці. Якби не його дорога зачіска, не впізнала б у натовпі. На одній із вечірок Нінкович познайомився із сербською моделлю Деяною. Вона навчається в Белграді, брала участь у конкурсі "Міс Сербія". Чула, що називає її Бубою. Дівка перевернула його життя з ніг на голову. Забув про друзів. Замість клубу тепер ходить до церкви. Часто бачу його в Києво-Печерській лаврі по неділях. Нюхом чую, із Бубою пробуде не довше року.

Каже, найлегший шлях до серця бомбардира Артема Мілевського, 25 років.

- У барах Артем буває частіше, ніж на полі. Улюбленим місцем для нього є ресторан "Фелліні". Треба діяти по стандарту - знайомитися в клубі, просити його телефон і одразу залишати свій. Можна набитися у друзі. Від друзів до коханців - один крок.

Отримує Мілевський близько $2 млн за сезон. Живе у двокімнатній квартирі в Києві.  Нещодавно вдруге розбив свою "Мазератті" за $220. До цього - вдвічі дешевший позашляховик BMW X5.

- Мілевського важко зустріти в товаристві однієї жінки кілька разів поспіль. Йому приписували романи з "Міс Київ-2006" 20-річною Орестою Бріт, декількома фанатками, співачками Дашею Астаф'євою та Іванною Мелай.

Найдорожчим нежонатим футболістом вважає 23-річного Дмитра Чигринського. Він цього  року повернувся з "Барселони" в рідний "Шахтар". Зараз, за неофіційними даними, отримує $2,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Найлегше познайомитися з Артемом Мілевським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути